Voordelig biologisch boodschappen doen

Eens in de zoveel tijd bestel ik via internet biologische boodschappen. De redenen hiervoor heb ik al eens uit de doeken gedaan hier, het is een combinatie van gebrek aan energie bij mij en gebrek aan klantvriendelijkheid van de plaatselijke biowinkel alhier.

Van de week ontdekte ik een nieuwe biologische webshop met scherpe prijzen. Hun missie is

‘biologische producten’ te bieden ‘tegen een vergelijkbaar prijsniveau als niet-biologische producten.

Hierdoor wordt de toegangsdrempel voor de consument verlaagd, met als gevolg dat dit aanvullende kanaal een vliegwiel functie krijgt voor de markt van biologische producten. Uiteindelijke doelstelling is om de meest betrouwbare online partner voor biologische voeding te worden.’
Met andere woorden: biologische producten bereikbaarder te maken, door heel groot in te kopen, en ze tegen een scherpe prijzen aan te bieden. Als je voor minimaal € 50 bestelt, worden er geen verzendkosten geleverd. Bovendien zijn ze snel, voor 12 uur de ene dag besteld, betekent de volgende dag leveren (en dat klopt ook)

Omdat ik een ongelofelijke pietlut ben, heb ik eens wat prijzen vergeleken om te controleren of het klopt wat ze beweren. Ik heb lukraak wat prijzen genoteerd van een paar dingen die ik bestelde :

NG Normaal Voordeel
speltmeel 2,5 3,49 0,99
tarwemeel 1,49 2,19 0,7
bouillon, groente 1,19 1,89 0,7
krunchy pur honing 2,79 3,99 1,2
yarrah wellness pate 0,59 0,75 0,16
pindakaas krunch 1,25 1,79 0,54
ketchup de rit 1,19 1,69 0,5
mayonaise de rit 1,99 2,79 0,8
yarrah brokjes kip 1,29 1,7 0,41
thee piramide  1,79 2,49 0,7
totaal voordeel 6,7

Kijk dit is echt de moeite waard! Het bestellen ging makkelijk. Als aardigheidje kreeg ik ook nog een fles appelsap cadeau.  Er zijn wel 2 nadelen te benoemen:

  • het assortiment is nog niet heel erg groot. Veel producten ontbreken nog naar mijn mening, er is nog niet heel veel keuzemogelijkheid. Maar ze zijn pas een paar weken bezig, dus ik denk dat dit vanzelf breder wordt.
  • als er iets niet op voorraad is, kun je het ook niet bestellen (anders kunnen ze natuurlijk niet waarmaken om binnen 24 uur te leveren). Maar soms wil je iets wel bestellen en vind je het prima om iets langer te wachten. Jammer genoeg is die mogelijkheid er nog niet.

Maar dit zijn kleine details. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen. Doe jij ook regelmatig online biologisch boodschappen, kijk dan eens op natuurlijkgoedkoop.nl.

ps: ik krijg geen geld voor dit postieve stukje. Wel zal ik ze erop wijzen dat ik deze review plaatste.

Advertenties

8 gedachtes over “Voordelig biologisch boodschappen doen

  1. Dit is wel heel erg goedkoop. Ik betaal altijd de hoofdprijs voor theezakjes van Piramide. Zelfs de tarwebloem is goedkoper dan de niet bio tarwebloem, die ik bij de molen haal. Nu kan zelfs LZV op de bio toer. Dank voor de tip! Gr LZV

    Like

  2. Dankje voor de tip. Ga er meteen deze week bestellen. Scheelt echt veel met de bio bezorgdienst waar ik nu bestel. Nu zal ik die ook wel aan houden voor al het verse spul. Maar eens per maand voorraad daar is prima. Via internet ook nog een kortingscode van 10% gevonden. Mascha.

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s