helemaal leeg

Helemaal leeg en moe zijn we, na 2 slopende dagen met een zieke kat. Vandaag is er een duidelijke verbetering merkbaar, hij vertoont voor ons herkenbaar gedrag. Nu wachten we met spanning op zijn eerste poep. Pas dan weten we of zijn darmen het weer doen. Maar wat een veerkacht heeft een kat. Helemaal opengesneden en nu weer willen spelen.

Wat kan de wereld toch ineens klein worden als er zoiets gebeurt.We doen niets. We hangen in huis rond de bench en loeren naar de kat die naar ons loert en af en toe zo zielig mogelijk miauwt in de hoop dat we de bench opendoen.  Meer is er niet, voor nu.

Advertenties

18 gedachtes over “helemaal leeg

 1. Zat al met spanning op een berichtje te wachten. Gelukkig positief nieuws. En ik weet maar al te goed hoe jullie je voelen, een tijdje geleden heb ik me zo een paar weken lang gevoeld, helaas met een minder positieve uitkomst. Sterkte, voor jullie allemaal.

  Like

 2. Ja hoor zena, smoes eet, gisteren elk uur 1 theelepeltje gepureerd voer en in de avond 2 eetlepels yoghurt.
  Vandaag krijgt hij elke 2 uur 1,5 eetlepel gepureerd voer en hij heeft net weer wat yoghurt naar binnen gelebberd. Hij mag alleen maar kleine porties omdat de darmen het nog niet aankunnen.
  Hij zal voorlopig nog wel even in de bench moeten blijven, hij mag niet veel bewegen. Het is een jonge kat die overal op springt (dak van de schuur) en dat is voorlopig even niet de bedoeling).
  Morgen hebben we weer contact met de dierenarts en horen we hoe we het verder moeten aanpakken….

  Like

 3. Dit vreet inderdaad energie. Een ziek dier is zo zielig, ze kunnen niet praten maar hun ogen zeggen vaak meer dan woorden.
  Maar als ik het zo lees, komt het met Smoes wel goed. Waarschijnlijk heeft hij eerder weer genoeg energie dan jij. Beterschap allebei.
  Hanna

  Like

 4. ja wat een gedoe he! Maar het gaat nu steeds beter, net heeft hij weer voor het eerst gepoept dus die zorg hebben we niet meer. Alleen het toedienen van antibioticapillen blijft een drama, dus we hebben gisteren van de dierenarts injectie meegekregen, en dat gaat gelukkig een stuk makkelijker1

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s