Zondag!

Wij gaven zowaar eens geld uit, fietsten door de regen en gingen met zijn tweetjes naar de film terwijl Zoon elders uit logeren was. Fijn!! Eigenlijk wilden we gisteravond uit eten gaan maar de kans dat ik nog voor het hoofdgerecht in slaap donder, is zó groot dat een uitstapje overdag een beter idee is. Ons prachtige IJsselmeerstadje kent sinds kort een kleine bioscoop in het volledig verbouwde historische gevangeniscomplex, waar je voor de sympathieke prijs van € 8 per persoon een film mag kijken en voor kinderen is de toegang € 5. Goed te doen dus!

En jij? Bed niet uitgekomen of juist door weer en wind door de regen gerend?

P.S. Vandaag op Wel en Wee: Net als ‘normale’ mensen

Advertenties

15 gedachtes over “Zondag!

 1. Door weer en wind gerend inderdaad. Ik heb om 9.30 10 km gerend. Met fijne temparatuur en een beetje regen was het juist perfect renweer.
  Rest van de dag thuis aangerommeld. Net de zolder ontrommeld waardoor ik nu nog moet gaan eten. Mascha.

  Like

 2. gisteren wel met harde wind ,maar wel droog een flink stuk gefietst,maar vandaag een heerlijk lui dagje, want ik moet elke dag al een flink stuk fietsen, dus nu even niet.

  Like

 3. Vandaag een binnendagje hier. Gisteravond zijn Man en ik gaan dansen (salsa/zouk), maar daardoor hadden we maar een korte nacht. Ik had ook nog een werkopdracht liggen voor vandaag, we hebben wat babyspullen opgeruimd en de volle wasmanden zijn weer weggewerkt. Toch nog best een nuttige dag! Wel jammer van al die regen, hoewel nu ineens de zon weer schijnt. Raar weertje!

  Like

 4. kopje thee, heerlijk boek, lekker bloggen en door de knetterharde regen niet in staat om op pad te gaan.
  Eigenlijk de perfecte reden voor een superluie dag en nu weer helemaal fit voor de werkweek!

  Like

 5. Heb eerst gewerkt vanochtend 7-11.30, soep gemaakt, quiche volgens jou basisrecept gemaakt 😉 en cakjes samen met zoontje, ik vond dat het een perfect dag voor was! En inderdaad ook door het regen gerent, de hond wou toch naar buiten en gelijk had hij want heerlijk was het :)!! Groeten Ann-Sofie

  Like

 6. Vandaag bijzonder weinig gedaan. Moet nog steeds bijkomen van het gesprek van vrijdag j.l. en het examenfeestje van dochter. Vanmiddag even bij oma langsgeweest en een beetje gepuzzeld. Volgende week gelukkig een rustige week.

  Like

 7. Klinkt leuk je uitje. En jullie bioscoopje klinkt als een heel speciaal gebouw. Ook leuk!

  Hier sliepen we gisternacht bij mijn ouders, vanmorgen dus gezellig ontbeten en zitten kletsen, daarna langs de IJssel naar manlief zijn zus gereden en daar gegeten, met schoonzus en zwager bijgepraat en met de kinderen gespeeld.

  Net weer terug thuis en nu aan het uitpuffen van ons drukke en gezellige weekeinde. In Zeeland scheen vanavond de zon!

  Like

 8. Da's lekker, zo'n bioscoopje pakken!

  Hier lekker aangemodderd (binnen weliswaar), en 's avonds zouden we met mijn schoonfamilie uit eten bij Van der Valk (dan kunnen de kleinere kinderen ook nog spelen). Toen we daar naar binnen zouden, zijn we wel eerst blijven zitten in de auto, want het kwam met containers tegelijk naar beneden 😉 En verder 's avonds verder aangemodderd. Dit was trouwens nog voor vaderdag, schoonouders waren toen op vakantie.

  Like

 9. Onze zondag begon ermee dat we zowaar eerder wakker werden dan de kinderen (5 mnd en 2 jaar oud). Dank, dank, schone slaapsters! Na het ontbijt naar de open dag van een bio-boer in de buurt, daarna gezellig bij opa en oma langs. Het rabarber-aardbeientaartje dat ik zaterdagavond had gebakken omdat de oven toch al aanstond en ik de ingrediënten in huis had/uit de tuin kon halen, mocht mee. Al met al geen slechte dag, dus, ondanks de regen.

  Lia

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s