Rustige vakantie

Deze week heeft S. herfstvakantie. Van te voren had ik bedacht de we wat uitjes zouden gaan doen: een keer naar de film, misschien een keer met de trein naar Amsterdam, lekker wandelen. Het loopt anders dan gepland. Door de best intensieve verzorging van onze geopereerde geadopteerde zwerfkat ben ik elke 2 uur te vinden in de ziekenboeg. Dat betekent dat een middagje weggaan geen optie is. Dus vieren we vakantie in huis. We ontbijten in bed, lopen lekker lang in pyjama rond, gaan spelletjes doen en gewoon alle dvd’s die in huis zijn voor de 10e keer bekijken. Eigenlijk wel heel erg prettig zo!

Advertenties

9 gedachtes over “Rustige vakantie

 1. Hier ook vakantie en hier ook 'change of plans' maar meer vanwege een haperende gezondheid. We gingen naar de bioscoop en zagen daar De Nieuwe Wildernis, misschien ook iets voor jou en S.? Fijne vakantie verder.

  Like

 2. Wij zijn erge fan van de spellen van 999 games (ook diverse voor 2 personen). Onze favorieten: Carcasonne, boonanza en Machiavelli. Misschien eentje zoeken (MP/Bol.com) als je de dvd's een beetje gehad hebt? (ook prima tip voor de verlanglijst, je hebt er erg lang lol van. Zonder teveel impact voor lijf en hoofd)

  Like

 3. Ik moet ook altijd een evenwicht vinden tussen 'leuke dingen doen' en gewoon rustig thuis zijn. De laatste tijd doe ik steeds meer het laatste. Maar dat komt ook doordat de kinderen ouder zijn, en meer hun eigen gang gaan.

  Like

 4. Lekker thuis zijn en luieren is ook vakantie vieren. Fijn films kijken, een boek lezen, iets lekkers bakken, een mooi boek of tijdschrift lezen. Ik vind altijd dat er thuis genoeg te doen is en te genieten. Hier is het vandaag zelfs nog warm genoeg om lekker in het zonnetje in de tuin te gaan zitten. Ik ben blij voor het katertje dat hij bij jullie zoveel liefde en goede zorg krijgt. Nog een fijne vakantie met z'n allen, met man en kind en de beestenboel. marja

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s