4 lange jaren

Tja.
Klote.
Echt wel.
En ook wel eng.
Dat mensen met hun volle verstand
kiezen voor een
haat zaaiende racistische sexist.
4 lange jaren.
En dan maar hopen
dat ze hem na 4 jaar
wel doorzien.
Advertenties

26 gedachtes over “4 lange jaren

 1. Vergeet niet dat Obama in de uitvoering van zijn plannen ontzettend gedwarsboomd is door de republikeinen. Ik vind veel van de kritiek die hij krijgt onterecht.

  Like

 2. Ik verwacht een extreem grote kloof tussen rijk en arm…en 'de bevolking'wordt zoet gehouden met een verbeterde infrastructuur, de binnensteden, ziekenhuizen en scholen worden opgeknapt…ten koste waarvan? Uiterlijke schijn?WMT

  Like

 3. tja, veel plannen. Banen terug halen naar de VS. Maar waar haalt hij het geld vandaan om de hele infrastructuur opnieuw te bouwen. En belastingen te verlagen. Ik vrees dat het een hoop bla bla zal zijn. De hele gezondheidszorg gaat natuurlijk op de schop, het klimaatakkoord ook en hij wil zich terugtrekken uit de hele wereld behalve de VS. Hij wil samenwerken met iedereen die dat wil zegt hij. Lees handel wil drijven. Geld is zijn motiverende factor. Dat hij een succesvol zakenman is (al valt dat ook te bezien met dat gesjoemel en ontduiken van belastingen) wil niet zeggen dat hij een land kan besturen. Hij is niet integer en erg gevoelig voor het krijgen van zijn gelijk. Ik word er niet vrolijk van.
  Clinton is ook een heks hoor, dat denk ik echt. Maar ik denk dat zij meer verstand van politiek heeft dan Trump.

  Like

 4. Misschien eerst gewoon even afwachten?
  Hij is gewoon gekozen en geen dictator of zo die alles maar kan doorvoeren wat ie wil.
  Beetje denigrerend naar de amerikaanse kiezer toe ook. Ok, er wonen nogal wat idioten, maar zoveel nou ook weer niet 🙂
  Ennuh..ook al zouden we liever willen dat het niet zo is…ALLES draait om geld.
  RJ

  Like

 5. Nee hoor, ook de Groene Partij en de Libertarische Partij hadden een kandidaat, resp. Jill Stein en Gary Johnson. Jammer genoeg hebben zij maar weinig aandacht en weinig stemmen gekregen.

  Like

 6. Het ergst is dat die kloof er nu ook al sedert jaar en dag is, maar ik ben het met je eens: het zal alleen maar erger worden.

  Ik vraag me af waar Trump c.s. dat allemaal van willen betalen, want belasting innen is een vies begrip bij hen, dus op dat gebied komen er minder inkomsten binnen bij de USA-regering.
  Hier betaalt men (natuurlijk) ook liever geen belasting, maar er gebeurt tenminste nog wel veel goeds mee. Al zullen velen dit tegenspreken, omdat ze zich dit dikwijls niet realiseren.

  Het idee van de invloed van Wilders in Nederland, Le Pen in Frankrijk, soortgelijke figuren in Duitsland, Erdogan in Turkije en Poetin in Rusland maakt me niet geruster op handhaving van de wereldvrede en vrije meningsuiting.

  Like

 7. En wat dacht je van Bernie? Die had tijdens de voorverkiezingen bijna de helft van de stemmen, maar Hillary Clinton heeft hem op een hele smerige manier gedwarsboomd. Daarbij werd ze ook nog gesteund met miljarden dollars van de banken (ook de meest foute, die vrouw heeft echt geen moraal) Trump is zo mogelijk nog erger. Niet alleen een racist/sexist, hij 'gelooft ook niet zo in de opwarming van de aarde'.
  Die eigendunk, brrrr. Hopelijk is het diezelfde eigendunk waardoor hij die vier jaar niet vol maakt. We gaan het zien.

  Like

 8. Maar de politici zijn toch alleen poppen die de plannen van de echte bazen van de wereld: de 1% uitvoeren? Trump, Hilary, Vilders, Rutte…poppenkast. Lelijke, veredelde slaven, boven ons getild maar nog steeds slaven.

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s