Super tip besparen op boodschappen

Vorige week kreeg ik van een bloglezer een super tip die ik jullie niet wil onthouden. Ik bestel mijn boodschappen online bij Albert Heijn. Daar betaal ik bezorgkosten voor.De hoogte van de kosten is gekoppeld aan het tijdstip van levering. Op populaire bezorgtijden kunnen de kosten oplopen tot – uit mijn hoofd gezegd – €8,95 per keer. Ik betaal meestal €5,95 per keer.

Nu blijkt dat je bij AH een bezorgbundel kunt aanschaffen waarbij je vooruit betaalt voor de bezorging, 3 maanden, een half jaar of een jaar vooruit. Ik bestelde en betaalde nu voor een jaar vooruit en betaal omgerekend €2,30 per week in plaats van €5,95. Dat is een besparing van €189 per jaar! Ook als ik een paar keer oversla omdat we bijvoorbeeld op vakantie gaan, bespaar ik alsnog veel geld.

Voor mij is dit echt voordeliger aangezien ik wekelijks zo de boodschappen doe. Bovendien kun je na afname van de bezorgbundel elk tijdvak kiezen, dat is ook fijn. Ik weet dat een aantal lezers ook op deze manier boodschappen doet, doe er je voordeel mee!

(Ik krijg geen geld voor deze post, maar ben gewoon enthousiast over deze bespaarmogelijkheid en wil dat met jullie delen.)

Advertenties

20 thoughts on “Super tip besparen op boodschappen

 1. De vaste klanten van AH hebben hierover een mail gehad. Althans ik wel. Maar aangezien ik maandelijks mijn boodschappen bestel (maak maandmenu en bestel dan alles zoveel mogelijk) heeft het geen nut. Want dan betaal ik nog teveel in de bundel.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik heb de indruk dat online boodschappen bestellen in België nog niet zo goed is ingeburgerd als in Nederland. Bijna geen enkele supermarkt in mijn buurt biedt deze optie aan, anders zou ik er zeker gebruik van maken. Zeker als je door zo’n ‘bezorgbundel’ heel veel kunt uitsparen op de bezorgkosten.

  Liked by 1 persoon

 3. Momenteel laat ik mijn zoons wekelijks wat halen bij AH en gaan manlief en ik op vrijdag de wekelijkse boodschappen doen met de auto. Minder vaak naar een winkel scheelt veel geld. Al bestel ik nu vaker bij Pit en Pit en een online toko.

  Liked by 1 persoon

 4. Wij hebben er ook naar gekeken, maar voor ons kon het helaas toch niet uit, omdat we niet elke week boodschappen bestellen. Maar voor jullie is het wel superhandig! 😀

  Als het goed is komt Picnic binnenkort naar Rotterdam, dus dan kan ik daar goedkoper bestellen (althans, ze zeggen dat het goedkoper is… Ik ben benieuwd)

  Liked by 1 persoon

 5. Dat scheelt behoorlijk inderdaad; snap goed dat je daar blij mee bent. Ik bestel meestal bij Jumbo, en haal het dan op bij een pick up point. Vind ik zelf wat makkelijker dan thuis wachten, maar heel af en toe laat ik wel iets bezorgen. Ik betaal meestal 2,95 of 3,95 en daar gaan dan een euro af als je de aanpassing verkort. En er zijn ook altijd bepaalde boodschappen waarbij bezorgkosten Of servicekosten vervallen. Dat is niet altijd iets wat ik nodig heb maar toevallig was nu het bier op en zat dat bier in de ‘geen bestelkosten’ actie. Ik vind het fijne aan bestellen dat ik niet meer bestel dan ik nodig heb: er blijft niets aan mijn handen plakken. En ik vind het makkelijker prijzen vergelijken dan in de winkel

  Liked by 1 persoon

 6. Ja ik had het ook gezien. Voor mij niet interessant. Maar wat ik sinds een aantal maanden wel doe is ophalen bij het PUP. Als ik voorzie dat het een week drukker is of als het fysiek minder gaat bestel ik online en haal het vrijdag om 16.00 op.Dan zit ik niet aan de minimaal 70,- voor bezorgen en ben ik redelijk folexibel. WAnt ik bestel dan vanaf dinsdag en voeg elke dag iets toe als ik wat ben vergeten.

  Liked by 1 persoon

 7. Nog een tip: bestellen via Euroclix en je spaart automatisch punten. Bij 1000 punten krijg je €10! Goed, het gaat niet supersnel, als je 50x bestelt heb je 1000 punten. Dus je doet er zeg maar een jaar over om die 1000 punten te sparen, maar goed, het is toch weer €10. Mocht je heel veel zin hebben kun je ook nog enquetes invullen.

  Liked by 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s